Het grootste evenement van de Bollenstreek is in de periode van mei tot maart 2017 is Keukenhof. Jaarlijks kiezen mensen uit de gehele wereld voor een vakantie in Nederland, met als hoogtepunt een bezoek aan Keukenhof.

In deze periode van het jaar is Keukenhof het visitekaartje van de Bollenstreek, maar wist u dat er nog veel meer bezienswaardigheden zijn?

Bloemencorso:

Allereerst Bloemencorso Bollenstreek, van 19 tot en met 23 april 2017, dit evenement staat net als Keukenhof in het teken van bloemen. Het Bloemencorse van de Bollenstreek wordt het gezicht van de lente genoemd, dit komt door de kleuren en geuren die dit evenement met zich meebrengt. De Bloemencorso van de Bollenstreek bestaat uit een optocht van rond de twintig praalwagens, versierd met bloemen. De route van de Bloemencorso van de Bollenstreek start in Noordwijk en eindigt in Haarlem. Dit evenement is uitermate geschikt om te bezichtigen op een huurfiets. Bij onze fietsverhuur hebben wij uitstekende ervaring met de Bollenstreek. Fietsverhuur in de Bollenstreek zoals Bennebroek, Haarlem, Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim en Amsterdam.

Het strand:

De Bollenstreek bestaat niet alleen uit bloemen- en bollenvelden, wist u bijvoorbeeld dat het strand binnen handbereik ligt? Op onze huurfiets bent u vanaf Lisse in een uur op het strand, waar u kan genieten van een fietstocht door de duinen, een wandeling door het bos of op het strand of bij te komen bij één van de horecagelegenheden op de fietsroute. Onze fietsverhuur zorgt niet alleen voor het juiste vervoersmiddel, maar ook voor de meest geschikte fietsroutes!

Haarlem en Leiden:

Nabijlegen steden zijn vanaf Keukenhof gemakkelijk te bereiken met  huurfiets, op nog geen uur afstand van Lisse liggen steden als Haarlem en Leiden. Deze steden staan bekend om de architectonische grachtenpanden, de marktpleinen en het bruisende horecagebied. Huurfiets Bollenstreek, rent a bike and discover the Bollenstreek!

Cool down:

Het fijnste van een fietstocht is misschien wel de pauzes in dorpen, steden of in de natuurgebieden van de Bollenstreek. Ook hier hebben wij ervaring mee, door onze ervaring weten precies wat een waardevolle toevoeging is van de fietstocht. Zo zijn wij bekend met de meest kwalitatieve ijssalons van de Bollenstreek, van Cadore, gevestigd in: Aalsmeer, Hillegom, Lisse, Mijdrecht en Uithoorn. Deze ijssalons hebben een breed assortiment aan ijs en staan bekend om hun koffie. Ideaal voor tijdens een warme fietstocht, een beetje afkoeling!

Recommended Posts
Reserveer een huurfiets

Snel uw fiets reserveren? Vul hier uw gegevens in.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt