Het bloemenpark is dit jaar geopend van 23 maart tot 21 mei 2016. Jaarlijks wordt er een thema aan het nieuwe seizoen gekoppeld, met als dit jaar: Dutch Design. De Keukenhof in Lisse is een absolute trekpleister van de Bollenstreek. Gemiddeld bezoeken ruim een miljoen mensen uit de gehele wereld dit park!

Niet alleen de Keukenhof is leuk om te bezoeken. In deze tijd van het jaar ligt de hele Bollenstreek er prachtig bij met zijn uitgestrekte bollenvelden. De beste manier om dit te ontdekken is per fiets. Op deze manier beleeft u de Bollenstreek het best en rijdt u letterlijk door de bollenvelden. Fantastisch toch!? De meeste en mooiste bollenvelden vindt u in Hillegom, Lisse, Sassenheim, Voorhout, Noordwijkerhout en Noordwijk. Deze leuke dorpen zijn zeker het bezoeken waard. De bloemenvelden afgewisseld met gezellige winkelstraten, leuke terrasjes en mooie fietspaden maken een fietstocht zeer aangenaam. Vergeet u niet de duinen, strand en boulevard van Noordwijk mee te pakken? Want ook dat is allemaal op fietsafstand van de Keukenhof.

Nu begrijpt u natuurlijk ook waarom wij drie fietsverhuurpunten hebben in het hart van de Bollenstreek. Zowel in Hillegom als in Lisse staan er fietsen klaar om een mooie fietstocht door de Bollenstreek te maken.

Recent berichten
Reserveer een huurfiets

Snel uw fiets reserveren? Vul hier uw gegevens in.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt