Fietsen afwisselen met ijs eten, een prima combinatie! Fietsverhuur is hier absoluut geschikt voor, wij beschikken over de juiste huurfietsen en diversen routes en bezienswaardigheden die uw fietstocht compleet maken! Fietsverhuur in Lisse, Hillegom, Noordwijk, Bennebroek, Heemstede, Haarlem, Amsterdam en Leiden is bij ons mogelijk! Fietsverhuur Bollenstreek zorgt voor een fantastische ervaring en biedt u de mogelijkheid om te genieten van de omgeving. Rent a bike!

Het mooiste lentepark van de wereld is dit jaar van 23 maart tot 21 mei 2017 geopend. Ieder jaar is er een bepaald thema in de Keukenhof. Dit keer is het thema: Dutch Design.
De Keukenhof in Lisse is de grootste toeristische trekpleister van de Bollenstreek (Lisse, Hillegom, Noordwijk, Bennebroek, Heemstede, Haarlem, Amsterdam en Leiden). Ondanks de korte openingstijd van de Keukenhof komen er ieder jaar ruim 1 miljoen bezoekers uit de hele wereld om zich te vergapen aan de prachtige lentetuin. De laatste jaren wordt de Keukenhof steeds populairder onder de Chinezen, Zuidoost-Aziaten, Amerikanen en Duitsers. Geen wonder, er zijn meer dan zeven miljoen krokussen, narcissen, tulpen, hyacinten, lelies en andere bolgewassen te zien! Dit is niet de enige bezienswaardigheid in de bollenstreek, laat je verrassen door het huren van een fiets!

Rent a bike! Mocht u dan toch de Keukenhof hebben bezocht, maak dan ook tijd vrij voor een bijzondere fietsroute in de Bollenstreek (Lisse, Hillegom, Noordwijk, Bennebroek, Heemstede, Haarlem, Amsterdam en Leiden). Fietsverhuur is ons vak, u kunt bij ons terecht. Er zijn diversen fietsroutes beschikbaar, die u op een huurfiets leiden langs de prachtige en kleurrijke bollenvelden, de adembenemende natuur zoals de duinen en het bos, de diversiteit aan dorpjes en steden in de buurt en niet te vergeten de heerlijke ijssalons van Cadore.

Denk bijvoorbeeld aan een fietstocht op een huurfiets Lisse die start in Lisse, langs de uitgestreken bollenvelden, de prima te berijden geasfalteerde fietspaden en de kwalitatieve ijssalons van Cadore, gevestigd in Aalsmeer, Hillegom, Lisse, Mijdrecht en Uithoorn. Fietshuur Noordwijk geeft u de gelegenheid om een fietstocht af te leggen door de duinen, langs het strand, door de bollenvelden en langs prachtige restaurants zoals Ijssalon Cadore.  Fiets huren is een absolute must bij een bezoek aan Keukenhof en aan de Bollenstreek (Lisse, Hillegom, Noordwijk, Bennebroek, Heemstede, Haarlem, Amsterdam en Leiden). De verhuur van huurfietsen is iets dat onze specialiteit is. Onze fietsverhuur is absoluut betrouwbaar en wij beschikken over uitstekende huurfietsen. Rent a bike!

 

Recommended Posts
Reserveer een huurfiets

Snel uw fiets reserveren? Vul hier uw gegevens in.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt